Privacy Statement BellaBorsa
BellaBorsa voldoet qua privacy aan wat volgens de AVG regels verwacht mag worden. We doen de dingen zoals het hoort. Precies zoals we zelf ook behandeld willen worden als het gaat om privacy. We verzamelen wél je persoonsgegevens, maar zorgen dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. En als we contact met je zoeken, vind je altijd een makkelijke mogelijkheid om je daarvoor (weer) af te melden.

Dat is eigenlijk hetgeen je écht moet weten. We schermen jouw gegevens af. Gaan die nooit delen met derde partijen. En je kunt je altijd afmelden. Dat is samengevat de begrijpelijke versie van ons privacy statement.

Hieronder vind je de uitgebreide versie van onze privacyregels. We hebben geprobeerd om het zo begrijpelijk en makkelijk mogelijk te formuleren. Als je hier nog vragen over hebt, kun je ons altijd mailen via info@bellaborsa.nl. Dat is een algemeen e-mail adres maar er zitten gewoon mensen achter.

Persoonsgegevens bij aankopen of stellen van vragen
Als je een formulier op onze websites invult, om een vraag te stellen of een tas te bestellen, vragen we je om je persoonsgegevens. We hoeven niet alles te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om jouw vraag of bestelling zo goed mogelijk af te handelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom:

Voor-en achternaam: Om je persoonlijk van dienst te kunnen zijn, je eventuele bestelling goed af te kunnen afhandelen en zeker weten dat het pakketje naar jou toe gaat.

E-mailadres: Om contact met jou te kunnen opnemen rondom je bestelling of vraag.

Postadres: Dat gebruiken we voor het afleveren van jouw bestelling.

Telefoonnummer: Alleen voor problemen rondom jouw bestelling, of als je ons gevraagd hebt om (terug) te bellen.

Ook slaan we de facturatiegegevens van je bestelling op.

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:
Klantenservice: Je kunt met ons bellen, appen, mailen en Facebooken. Om te zorgen dat je jouw verhaal niet meerdere keren hoeft te vertellen, maken we korte notities over je vraag. En als dan toevallig een collega de telefoon opneemt, weet die ook meteen wat je vraag was. Dat is handig voor iedereen.

Wil je je persoonsgegevens inkijken?
Je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Laat het ons weten per post of e-mail: info@bellaborsa.nl. Soms moeten we bepaalde factuurgegevens blijven bewaren voor de Belastingdienst, maar in dat geval zullen wij ze anonimiseren.

Derden
Je persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. Hierbij gaat het met name om de post cq verzend gegevens van jouw pakketje.

Bewaringstermijn
We hanteren hier een hele heldere regel in: we bewaren je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@bellaborsa.nl.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan ons hebt verstrekt. Stuur ons een mailtje naar info@bellaborsa.nl met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens. Als we dat in jouw ogen toch niet netjes doen, hopen we dat je ons dat wil laten weten. Mocht je daarna toch vinden dat we het nog niet goed doen, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens
Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:
Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
Al onze mensen die toegang hebben tot persoonsgegevens weten hoe ze zorgvuldig moeten omgaan met jouw gegevens.

Wijzigingen, vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

BellaBorsa
Veldbloemstraat 48
6002CH Weert
Telefoon: +31 614793220
info@bellaborsa.nl

Cookies
Hieronder vind je ons Cookie Statement. Dat is een hele lap tekst. Maar het komt erop neer dat we cookies gebruiken, om onze site goed te laten werken. Maar we doen er verder niets mee.

Cookies en tracking pixels
Ook onze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Die cookies bewaren we in een goed beveiligd zodat niemand anders erbij kan.

Wij plaatsen noodzakelijke, statistische en marketing cookies op onze website:

– Een noodzakelijke cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt.

– De statistische cookie verzamelt geanonimiseerde gegevens over het gebruik van onze website en helpt ons daarmee de website te verbeteren.

– De marketing cookies houden jouw surfgedrag bij. Dit gaat alleen om cookies uit embedded content afkomstig van social media zoals YouTube, Facebook, Pinterest, Instagram en Linkedin.

Cookies verwijderen of uitschakelen
Je kunt onze cookies natuurlijk ook uitschakelen. Houd er dan wel rekening mee dat onze websites niet optimaal werken. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hier uitgelegd:
Internet Explorer
Chrome
Firefox
Edge
Safari (iOS)
Safari (macOS)

Dit doen we samen met Google en Facebook
Wij maken gebruik van Google Analytics, zodat wij de gewoonten, de wensen en het gebruikersgedrag van de bezoeker kunnen onderzoeken. Hierdoor kunnen wij onze websites beter afstemmen op de doelgroep en beter voldoen aan de vraag van de gebruiker. Dankzij Google Analytics kan worden bijgehouden hoe vaak er op een bepaald item wordt geklikt en welke pagina’s het op de website goed doen of eventueel verbeterd kunnen worden. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dat verplicht is door een wettelijk voorschrift of wanneer dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst die BellaBorsa met je heeft gesloten.

Op onze websites staat ook een Facebook-pixel. Deze pixel werkt door middel van een stukje code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om meer te weten te komen over wat zij met je (persoons) gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Facebook en Google hebben zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Vragen, opmerkingen of suggesties
Als je vragen hebt over onze cookies, kun je altijd contact met ons opnemen:

BellaBorsa
Veldbloemstraat 48
6002CH Weert
Telefoon: +31 614793220
info@bellaborsa.nl